SMART eszközök

Interaktív információs terminálok

Termékcsaládunkban, olyan önálló talapzatra szerelt, oszlopszerű kialakítású információs pultok szerepelnek, melyek egyedi kialakítással és távmenedzsment lehetőségekkel szolgálják ki a felhasználók, megrendelők igényeit. Az egyedi gyártásnak köszönhetően minden esetben olyan egyedi arculati és designelemeket használhatunk, melyek legjobban tükrözik a megrendelő profilját, vagy a célt, amit szolgálnak.

Kialakításukat tekintve általában az első vagy a hátsó oldaluk osztott, és külön nyitható a hardver elemekhez való hozzáférés miatt. Az eszközök mindegyike saját beágyazott operációs rendszert futtat és kapcsolódik ahhoz a távmenedzsment szoftvereszközhöz melyet cégünk a hatékony és gyors tartalomszolgáltatás elősegítésére fejlesztett ki.

A beltéri terminálok általában porszórt felületűek, míg a külső térre szánt kialakítások korrózióálló borításúak, és a felhasználási célnak megfelelő méretű érintőképernyővel rendelkeznek (19”-42”). Szükség esetén beépített hangszóróval, WI-FI-adóval, érzékelőkkel is felszerelhetők. A kültéri pultok felszerelhetők napelemmel is, amely csökkenti az energiafelhasználást, és a beépített szünetmentes áramforrás feltöltésével tápkimaradás esetén is biztosítja a belső védelem működését. Lehetőség van az oszlopok akadálymentesítésére is billentyűzet vagy tájékoztató jellegű Braille-felirattal a kezelés segítéséhez.

Készülnek egy- és kétoldalas kialakításban is.

 

 

 

"OKOS" pad

A közterekre szánt bútorok legegyszerűbb tagja. Saját beépített WI-FI hot-spottal rendelkezik. A pad alsó részébe épített hangulatvilágítás (RGB LED) színe távvezérelhető. A pad alapfelszereltségébe tartozik két db USB töltő aljzat. A padon lévő „EMERGENCY- VÉSZJELZŐ” gomb segítségével azonnali segítségkérés indítható, valamint megszólal a beépített sziréna is. Beépített közelítés kapcsoló segítségével a pad világítása automatikusan kapcsolódik be- ill. ki. Elhelyezhető a padon egy „INFO” gomb is, melynek segítségével tetszőleges hanginformáció játszható le. (általános információk, nevezetességek, stb.)

 

 

 

 

 

 

Az egyéb közterekre szánt „okos bútorok” általános logikai felépítése:

A részegységek szabadon beilleszthetők, vagy kihagyhatók attól függően, hogy milyen funkciókat valósít meg az adott bútor. A legegyszerűbb kialakítás csak egy hálózati tápellátással rendelkezik, és telefontöltést tesz lehetővé például egy utcai padba beépítve. Készíthetők az elemekből „okos kijelzők” melyek központi felügyelet mellett jelenítenek meg általános reklám és tájékoztató üzeneteket. Kialakíthatók olyan interaktív info-oszlopok is, melyek amellett, hogy szabályozható közvetlen Internet elérést nyújtanak a felhasználóknak, lehetőséget teremtenek WI-FI hozzáférésre és számos közszolgáltatás elérésére is (menetrend, hibabejelentés, időpontfoglalás szolgáltatókhoz). Az opcionális külső érzékelők és az Internet elérés lehetővé teszik, hogy az eszköz reagáljon a környezetére és adatokat szolgáltasson róla. A belső érzékelők és a távfelügyeleti lehetőség biztosítja az eszköz működésének monitorozását és a történések rögzítését. A kapcsolódó perifériákkal széleskörű interaktivitás és rugalmasság érhető el.