Magunkról

Tisztelt Látogató!

A Luxinfo Kft 1990-es megalapítása óta foglalkozik hardver- és szoftverfejlesztéssel. Fő tevékenységi körünk ügyfél- és betegirányító rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése, az egészen egyszerűtől az országos méretű hálózatig.  Cégünk immár több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, így hatékonyan tudjuk ötvözni az évek alatt megszerzett tapasztalatot és a modern technológiákat. Ügyfeleink között számos pénzintézet, egészségügyi és közigazgatási intézmény található.

Termékskálánkon, az ügyfélhívó rendszerek mellett találhatók többek között saját gyártmányú valuta kijelzők, szöveges kijelzők, és egyéb információs eszközök. Készítünk bel- és kültéri nagyméretű LED-es információs és utastájékoztató táblákat fix és mobil kivitelben.  Ügyfélbarát politikánknak és szakembereink tapasztalatának köszönhetően rövid határidővel tudunk eleget tenni partnereink egyedi igényeinek is.

Saját telephelyünkön többszáz m2 légkondicionált iroda és műhely biztosítja, hogy munkatársaink minden nap maximális odafigyeléssel végezhessék munkájukat. A rugalmas munkaidőrend és az otthoni munkavégzés lehetősége családos dolgozóink részére teremt vonzó lehetőséget. Fiatal pályakezdő dolgozóink tapasztalt munkatársak mentorálásával stresszmentesen illeszkedhetnek be, és válnak értékes munkavállalókká. Ennek köszönhetően minimális a dolgozói fluktuáció, és több – már nyugdíjas – dolgozónk segíti jelenleg is a munkát.

Több éve rendelkezünk ISO 9001 minősítéssel a teljes gyártási folyamatunkra. Teljes körű szerviz és karbantartási szolgáltatást nyújtunk a telepített eszközeinkre és rendszereinkre. Az  ügyfélvisszajelzések feldolgozásával folyamatosan igyekszünk emelni gyártmányaink és a szolgáltatásaink műszaki színvonalát. Szigorú pénzügyi fegyelmünk eredményeképp jogosulttá váltunk a Bisnode „AAA” tanúsítványára is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne további információkhoz jutni, kérem forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Újj Dezső
ügyvezető igazgató
Jónyer Tamás
ügyvezető igazgató

Bisnode tanusitvany