Forgalmi információs kijelzők

  • Indulási információkat megjelenítő összesítő kijelző
  • Érkezési információkat megjelenítő összesítő kijelző
  • Érkezési/indulási információkat megjelenítő összesítő kijelző
  • Információs oszlop egyszerű, vagy interaktív kivitelben

 

Az induló összesítő és az érkező összesítő kijelzők rendszere arra szolgál, hogy az induló utasok vagy érkező vonatra váró utasok egy csoportban lássák azon vonatokat, melyek indulása vagy érkezése 1 órás időtartamon belül esik egymáshoz.

Az érkező/induló vonatok összesítő kijelzője egyszerre ad tájékoztatást az állomásra érkező és az onnan induló vonatokról. Jelentősége átmenő állomásoknál van, mivel a legalább 30 perces időtartamon belül az induló és érkező vonatokról egyszerre ad információt.

A kijelző működési (környezeti) hőmérsékleti tartománya külsőtéren -30 oC +45 oC, míg Beltéren: +5 oC +40 oC között van. A grafikus kijelző felület biztosítja a teljes magyar ABC karakterkészletének megjelenítését (beleértve az ékezetes betűket is) különféle betűméretben és betűtípussal. A kijelző felbontása HD vagy FullHD, az igényeknek megfelelően. A tábla 230 V/50 Hz, (165-264V AC) tápfeszültséget igényel. Vandalizmus által veszélyeztetett területeken illetve kültéren minden esetben a kijelzőket biztonsági üveggel szerelve szállítjuk. Az alkalmazott RGB LED-es technológia biztosítja, hogy a kijelzés még erős napfény esetén is jól olvasható A kijelző burkolat színe tetszőleges, és az UV sugárzásának, valamint a korróziónak ellenálló felületvédelemmel rendelkezik. A kijelzők előlapja nyitható, és nyitott valamint zárt helyzetben is stabilan rögzíthető. A táblák a kinyitásukról, nyitva tartásukról és visszazárásukról a helyi vezérlőn keresztül státuszüzenetet küldenek a központi vezérlőnek. Külső parancsokat a vezérlő Ethernet felületen fogad, beállítható protokoll szerint.